boodschappen…


schermafbeelding-2016-09-11-om-15-27-02Boodschappen…. Voor de één een taakje van niks en voor de ander ongeveer de ergst denkbare taak. Laten we zeggen dat het niet mijn grootste hobby is. En dat komt voornamelijk door alle keuzes. 

Hoe ziet een trip naar de supermarkt er dan uit? Nou die begint al thuis met het ontwijken van de verantwoordelijkheid van het boodschappen doen. Alles, maar dan ook alles, is beter dan naar dat gebouw met die felle lichten, vele reclameborden en andere prikkels te gaan.

Tijd voor een tukje!

Waar lopen jullie tegenaan met boodschappen doen? Laat het ons hieronder weten of stuur een mail naar: info@bounce-back.nl.

 

2 Comments

 1. hahah heel herkenbaar hoor mark!
  leuk om te lezen meestal word zoiets niet echt uitgesproken maar de volgende keer als ik weer als n kip zonder kop door de super loop zal ik aan jou denken en al die andere warhoofden die dr ook zo bijlopen
  voel ik me in ieder geval niet alleen
  ow en een troost: uiteindelijk komt t allemaal goed.
  of je treft n partner die t heel duidelijk en specifiek uitlegt en anders is t wel goed voor je conditie om maar op en neer, naar en door de winkel te moeten lopen

  • Gelukkig heb ik iemand die heeeeeeeel ver met mij mee wil buigen. Kijk wie of wat je hulpbronnen zijn en zet ze in! De volgende keer als je weer eens door de supermarkt heen vliegt, kijk dan maar eens om je heen en spot degene met AD(H)D.


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *