Starten

Een idee in m’n hoofd krijgen is niet zo moeilijk. Die komen en gaan 24 / 7 in een moordend tempo. De uitdaging is alleen wel hoe ik een idee tot iets tastbaars krijg. En daar gaat het vaak mis en het gevolg is dat er vrij weinig ideeën blijven hangen. Meestal zit ik er dan een beetje bij als een Orang Oetan die een slechte dag heeft.

Inspireren

Één idee is de laatste jaren wel blijven hangen en dat is dat ik “iets” wilde gaan doen met AD(H)D. Maar wat dan? Nou, aangezien ik voor mezelf eerder obstakels dan kansen zie was het lastig voor mij om duidelijk te krijgen wat ik daar dan mee wilde. In m’n werk als coach kom ik AD(H)D veel tegen en in mijn eigen leven zijn er door de diagnose een hoop dingen duidelijk geworden. En wat ik wil met dat “iets” is anderen inspireren. Dat andere makkelijker duidelijke informatie kunnen vinden over AD(H)D. Dat mensen sneller zien dat ze niet alleen zijn in de uitdagingen en zich ook herkennen in de grappige en soms rommelige verhalen. 

Het idee is dus blijven plakken. De uitwerking blijft een uitdaging maar de site is er, de content komt er en ik hoop dat we elkaar kunnen inspireren. Voor mij vallen er telkens weer wat meer puzzelstukjes op hun plek en dat geeft een goed gevoel. Bedankt voor het komen hopelijk zien we je snel weer terug.

Heb je zelf ideeën, tips of wil je dingen weten? Laat het ons hieronder weten of mail ons naar: info@bounce-back.nl